fbpx

Portugese rode wijnen

Close

Portugese rode wijnen

Rode wijn wordt gemaakt van de most van rode of zwarte druiven. De prachtige rode kleur heeft rode wijn te danken aan de druivenschillen. Alle wijnen in het diverse aanbod van Rosavino worden bij de Portugese wijnboeren op een natuurlijke wijze geproduceerd. Naast rode Portugese wijn kunt u bij Rosavino ook terecht voor Portugese witte wijn en Vinho Verde. Allemaal exclusieve wijnen die in Portugal zijn geproefd en geselecteerd.

Exclusieve samenwerkingen in Portugal

Als familie Rosa hebben wij connecties in Portugal. Hierdoor kunnen wij Portugese wijnen beschikbaar stellen in onze webshop in Nederland die normaal alleen exclusief op aanvraag verkrijgbaar zijn. Dit komt doordat wij exclusieve samenwerkingen hebben met verschillende Portugese wijnhuizen. De wijnen die u bij Rosavino bestelt zijn dus enkel en alleen verkrijgbaar bij Rosavino. Dit maakt onze Portugese rode wijnen exclusief. Wij willen alleen de beste wijnen verkopen bij Rosavino, en daarom proeven en selecteren wij al onze wijnen handmatig in Portugal. Hierdoor garanderen wij kwaliteit.

De verschillende Portugese rode wijnen van Rosavino

In ons assortiment op de webshop van Rosavino bieden wij zo’n 20 verschillende rode Portugese wijnen aan. Al deze wijnen komen dus uit Portugal en zijn zorgvuldig geselecteerd. De wijnregio hangt af van welk wijnhuis de rode Portugese wijn komt. Het alcoholpercentage verschilt van 12,5 tot 16 procent en ook het oogstjaar van de rode wijn verschilt per fles. Wat de Portugese rode wijnen van Rosavino gemeen hebben is dat ze door velen nog onontdekt zijn. dat maakt de Portugese wijnen van Rosavino dan ook uniek. Voorbeelden van rode wijnen die wij aanbieden zijn de Casa de Saima Pinot Noir 2018 Rood en de Casa de Saima Grande Reserva 2015 Rood.

Wijn in Portugal

In Portugal schijnt zo’n 3000 uur per jaar de zon. Dat is in Nederland wel anders. Het klimaat met de vele zonuren is ideaal voor het laten rijpen van druiven. Portugal kent vele druivensoorten, waarvan een groot aantal alleen in Portugal groeit. Van deze druivensoorten wordt heerlijke wijn gemaakt. Portugal is bovendien een van de oudste wijnlanden ter wereld.

Rosavino

De Portugese rode wijnen die u bestelt bij Rosavino worden binnen 48 uur geleverd via PostNL. Bij bestellingen vanaf 80 euro profiteert u ook nog eens van gratis verzending. Ons doel is om wijnen met klassieke schoonheid te presenteren. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Wie weet geniet u binnenkort als één van de eerste van een exclusieve rode Portugese wijn!

Ontvang uitnodigingen, updates en bonussen voor aankopen

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop