fbpx

Portugese witte wijnen

Close

Portugese witte wijnen

Portugal is een echt wijnland. Doordat er meerdere klimaten voorkomen in Portugal, groeien er maar liefs 250 verschillende inheemse soorten druiven. Portugal staat bekend om de Vinho Verde, de Portugese witte wijnen, portwijnen en de Portugese rode wijnen. Portugal behoort tot een van de landen die al sinds het begin van de jaartelling wijnen produceert en is hierdoor een van de oudste wijn producerende landen.

Exclusieve witte wijn uit Portugal

Als Rosavino hebben wij exclusieve samenwerkingen met wijnhuizen in Portugal. Hierdoor kunnen wij de exclusiefste wijnen aanbieden uit Portugal die normaal alleen op aanvraag beschikbaar zijn. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de wijnen die u bij ons bestelt niet op andere plaatsen verkrijgbaar zijn. Echt exclusieve witte wijn uit Portugal bestel je bij de webshop van Rosavino. Als echte wijnliefhebbers en wijnkenners hebben wij zelf ons assortiment samengesteld van Portugese wijnen. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen.

Aanbod witte wijnen

In onze webshop heeft u de keuze uit 9 exclusieve Portugese wijnen. Al deze wijnen zijn afkomstig uit Portugal en hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken en smaken. Onze wijnkenners hebben deze wijnen zorgvuldig geselecteerd zodat u keuzes kunt maken uit het beste assortiment van Portugese witte wijnen. Met oogstjaren die teruggaan tot 2015 en alcoholpercentages tussen de 12% en 14% kunt u precies de wijn kiezen die bij u past. Een van onze favoriete witte wijnen is de Casa de Saima Garrafeira. Deze Portugese witte wijn is een echte aanrader bij visgerechten, maar is ook heerlijk om zo te drinken. Al met al een echte aanrader.

Het land van de witte wijnen

Portugal is een van belangrijkste landen als het gaat om witte wijnen en andere wijnsoorten. Doordat er z’n 250 verschillende soorten druiven groeien door de vele zon die er schijnt, zijn er veel verschillende soorten wijn te maken. De Verdelho druif komt veel voor in Portugal en is een echte klassieker voor witte wijn soorten.

Waarom witte wijn bestellen bij Rosavino

Wanneer u besluit om Portugese witte wijnen te bestellen bij Rosavino bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft u binnen 48 uur na het bestellen uw wijnen in huis. Wij hebben veel liefde voor wijnen en hopen dit met de wereld te kunnen delen. Probeer een van onze heerlijke Portugese witte wijnen en geniet met ons mee!
Heeft u vragen over ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ontvang uitnodigingen, updates en bonussen voor aankopen

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop