fbpx

Vinho Verde

Close

Vinho verde

Een unieke wijn drinken, het is de droom van iedere wijnliefhebber. Met onze heerlijke Vinho Verde wijnen, waant u zich zo in deze bijzondere wijnregio in Portugal. Hoewel deze wijn vaak ‘groene wijn’ wordt genoemd, is deze wijn in verschillende kleuren te vinden. Wit, rood en rosé. Alles behalve groen dus! Deze wijn wordt groen genoemd vanwege het gebruik van jonge druiven. Deze zeer jonge druiven zijn de reden dat deze wijnen mild, fruitig en toegankelijk smaken. Bij Rosavino kunt u, naast deze heerlijke groene wijn, natuurlijk ook terecht voor andere Portugese wijnen. Denk daarbij aan onze Portugese rode wijn of Portugese witte wijn. Deze wijnen worden rechtstreeks uit Portugal gehaald en zijn speciaal geselecteerd voor de verkoop bij Rosavino.

Portugese Vinho Verde wijn

Wist u dat Portugal een van de oudste wijnlanden ter wereld is? Onze Portugese roots, hebben ons de inzicht en liefde voor Portugese wijnen meegegeven. Onze liefde voor Portugal en haar wijnen is ook de reden waarom wij onze webshop begonnen zijn. Waar Nederland een koud kikkerland is, is Portugal een land met ontzettend veel zonuren. Wel 3000 per jaar! Het klimaat in Portugal is hierdoor ideaal om druiven te telen.

Onze samenwerking in Portugal

Wij hebben verschillende connecties in Portugal, het is immers onze geboortegrond. Jaarlijks gaan wij minimaal 5 weken naar Portugal toe en iedere keer weer leren wij iets nieuws over Portugese wijnen, zoals Vinho Verde. Die kennis nemen wij weer mee terug naar Nederland. Onze exclusieve samenwerking met verschillende Portugese wijnhuizen is hier de reden voor. Koopt u wijn bij Rosavino? Dan weet u zeker dat u over een exclusief product beschikt.

De verschillende Portugese Vinho Verde wijnen van Rosavino

Momenteel bieden wij vier verschillende Vinho Verde wijnen aan in onze webshop. Deze zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit twee wijnregio’s, Moncao en Melgaco en Vinho Verde zelf. De alcoholpercentages van deze wijnen liggen rondom de 12%. Onze wijnen zijn uniek voor de Nederlandse markt en hier zijn wij ontzettend trots op. Wij zijn er van overtuigd dat u van deze heerlijke, exclusieve wijnen zult genieten.

Onze diensten

Al onze wijnen worden binnen 48 uur geleverd via PostNL. Zodra uw bestelbedrag boven de 80 euro uitkomt, profiteert u ook nog eens van een gratis verzending! Het is onze wens om de wijnen die wij in onze webshop hebben met klassieke schoonheid te presenteren. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Wie weet geniet u binnenkort als één van de eerste van onze exclusieve wijnen!

Ontvang uitnodigingen, updates en bonussen voor aankopen

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop